Rockpanel non-combustible external facades from our Woods Collection, are installed at the stunning, new, ultra-modern Station Medical Centre, Hereford, to add low maintenance, organic warmth and visual impact, with a link to the site’s heritage.

Prime PLC – turning architectural vision into reality

After engaging with stakeholders to understand issues affecting the provision of healthcare in the city, building owners Prime PLC collaborated to agree a strategy aimed at creating an integrated care hub. The strategy focused around the merger of five Hereford GP practices that co-located to the modern and accessible purpose-built facility. They benefit from a flexible design which allows for future adaptability while new technologies contribute to minimising maintenance.

Used products:

Rockpanel Woods

Case study uk Station Medical Centre
Case study uk Station Medical Centre
Case study uk Station Medical Centre
Case study uk Station Medical Centre
case study medical centre
case study medical centre
case study medical centre
case study medical centre