After a successful public-private partnership, the Residence "La Vallée du Hoyoux" in Huy (Belgium) opened its doors in November 2019. A versatile complex including a residential care centre, assisted living apartments, a specialized care department, shops and parking spaces were built on an abandoned industrial site. To obtain a refined, attractive and sustainable result, the designers opted for Rockpanel facade boards. 

Used products

Rockpanel Colours RAL 9010 & RAL 7022
Rockpanel Woods Beech

case study maison de repos
Rockpanel Colours RAL 9010 en RAL 7022
Rockpanel Woods Beuken
case study maison de repos
Rockpanel Colours RAL 9010 en RAL 7022
Rockpanel Woods Beuken
case study maison de repos
Rockpanel Colours RAL 9010 en RAL 7022
Rockpanel Woods Beuken
case study maison de repos
Rockpanel Colours RAL 9010 en RAL 7022
Rockpanel Woods Beuken
case study maison de repos
Rockpanel Colours RAL 9010 en RAL 7022
Rockpanel Woods Beuken
case study maison de repos
Rockpanel Colours RAL 9010 en RAL 7022
Rockpanel Woods Beuken
case study maison de repos
Rockpanel Colours RAL 9010 en RAL 7022
Rockpanel Woods Beuken

Project information:

Project: Nouvelle Maison de Repos à Huy
Architect: Henri garcia
Main contractor: entreprises générales Franki & Bernard-Cordeel
Building owner: CENTRE HOSPITALIER HUY 
Address: Rue des Trois Ponts 2 4500 Huy
Installer: Jo Bourdeaud'hui  
Product: Rockpanel Woods Beech and Rockpanel Colours RAL 9010 & RAL 7022  
Fixing: Fixed with screws