In Oudsbergen (Belgium), there is a modern new-build project, beautifully embedded in green surroundings. Behind the uniform facade are four apartments with a view of the meadows and forest behind. The facade on the ground floor was clad in Rockpanel Woods Beech, giving the four housing units appearance of a single building volume with visual continuity. 

The four-family house, designed by architect agency Buro B, consists of two ground-level single-storey residential units with a view of the garden, meadows and forest, and two apartments above. Architect Rob Gijsenberg: “With a special facade design, we create the illusion of a single building volume. Finding a facade cladding material that would contribute to this uniformity was a key priority.”  

Used products:

Rockpanel Woods Beuken

Rockpanel Case Study Oudsbergen Belgium
Rockpanel Woods Beuken
Rockpanel Case Study Oudsbergen Belgium
Rockpanel Woods Beuken
Rockpanel Case Study Oudsbergen Belgium
Rockpanel Woods Beuken
Rockpanel Case Study Oudsbergen Belgium
Rockpanel Woods Beuken
Rockpanel Case Study Oudsbergen Belgium
Rockpanel Woods Beuken

Used products: